ΥΛΙΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο. Τοποθετούμε το μπούτι σε ένα ταψί και το αλείφουμε με βούτυρο και μουστάρδα. Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε μικρές τρύπες στο κρέας και βάζουμε τα πράσινα πιπέρια. Το αλατοπιπερώνουμε , βάζουμε τα κρεμμύδια στο ταψί κα ρίχνουμε τα μούρα. Το ψήνουμε στην μέση του φούρνου.
Αν θέλουμε να κάνουμε το μπούτι γεμιστό:
Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε μια σχισμή κατά μήκος του κρέατος.
- Κρεμμύδι ψιλοκομμένο (1 τεμάχιο)
- Λάδι (2 κουτάλια)
- Καρύδια (210 γραμ.)
- Μαιντανός ψιλοκομμένος (2 κουτάλια)
- Αυγά χτυπημένα (2τεμ.)
Τηγανίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει, βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και ρίχνουμε τα καρύδια και τον μαιντανό. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα αυγά. Βάζουμε την γέμιση μέσα στην σχισμή που ανοίξαμε στο κρέας.
ΣΑΛΤΣΑ
- Ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κομματάκια (10 τεμ.)
- Τυρί (500 γραμ.)
- Ζάχαρη (1 κουταλιά)
- Κρέμα Γάλακτος (280 γραμ.)
- Αλάτι και Πιπέρι
Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά , τα στραγγίζουμε και πρίν σερβίρουμε ζεσταίνουμε την σάλτσα.