Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Γνωρίστε το κλασσικό ποδήλατο

Από την Τετάρτη 2 ως τη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο πολυχώρο WE θα εκτεθούν 25 κλασσικά αγωνιστικά ποδήλατα .Οι επισκέπτες θα μπορούν να διαβάσουν την ιστορία τόσο των ποδηλάτων όσο και των αθλητών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το παρακάτω σύνδεσμο:http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=225&tz=1&article_id=75208 

ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ

                                                                              
                                                                              ΥΛΙΚΑ 



  • αβγά 3 (ασπράδια)
  • Αμύγδαλο 3 ποτήρια (αλοιφή)
  • Ζάχαρη άχνη 3 κουταλιές της σούπας
  • Ανθόνερο 3 κουταλιές της σούπας 










ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν αλεύρι
  2. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα 
  3.  Ενώνουμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν ένα μείγμα, ρίχνουμε μέσα τα ασπράδια και ζυμώνουμε σαν να είναι ζύμη ψωμιού.
  4. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια σε σχήμα αχλαδιού και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  5. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα ραντίζουμε με λίγο ανθόνερο και έπειτα ζάχαρη άχνη.

ΚΟΥΠΑΚΙΑ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ


ΥΛΙΚΑ 
Για τη γέμιση των coups al carte:
170 gr cream cheese
1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
για το γαρνίρισμα: κομμένα φιστίκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάμε στο μίξερ το cream cheese μέχρι να μαλακώσει.
2.Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και τη ζάχαρη
3.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος, τη ρίχνουμε στο μείγμα φυστικοβούτυρου και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει για 5'.
                                                                  4.Αφού γεμίσουμε τα κουπάκια τα βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.