ΥΛΙΚΑ
Για τη γέμιση των coups al carte:
170 gr cream cheese
1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
για το γαρνίρισμα: κομμένα φιστίκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάμε στο μίξερ το cream cheese μέχρι να μαλακώσει.
2.Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και τη ζάχαρη
3.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος, τη ρίχνουμε στο μείγμα φυστικοβούτυρου και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει για 5'.
4.Αφού γεμίσουμε τα κουπάκια τα βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
για το γαρνίρισμα: κομμένα φιστίκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάμε στο μίξερ το cream cheese μέχρι να μαλακώσει.
2.Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και τη ζάχαρη
3.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος, τη ρίχνουμε στο μείγμα φυστικοβούτυρου και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει για 5'.
4.Αφού γεμίσουμε τα κουπάκια τα βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου