Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ

                                                                              
                                                                              ΥΛΙΚΑ 



  • αβγά 3 (ασπράδια)
  • Αμύγδαλο 3 ποτήρια (αλοιφή)
  • Ζάχαρη άχνη 3 κουταλιές της σούπας
  • Ανθόνερο 3 κουταλιές της σούπας 










ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν αλεύρι
  2. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα 
  3.  Ενώνουμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν ένα μείγμα, ρίχνουμε μέσα τα ασπράδια και ζυμώνουμε σαν να είναι ζύμη ψωμιού.
  4. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια σε σχήμα αχλαδιού και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  5. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα ραντίζουμε με λίγο ανθόνερο και έπειτα ζάχαρη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου