ΥΛΙΚΑ

- αβγά 3 (ασπράδια)
- Αμύγδαλο 3 ποτήρια (αλοιφή)
- Ζάχαρη άχνη 3 κουταλιές της σούπας
- Ανθόνερο 3 κουταλιές της σούπας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν αλεύρι
- Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα
- Ενώνουμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν ένα μείγμα, ρίχνουμε μέσα τα ασπράδια και ζυμώνουμε σαν να είναι ζύμη ψωμιού.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια σε σχήμα αχλαδιού και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα ραντίζουμε με λίγο ανθόνερο και έπειτα ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου