- 2 κρεμμύδια
- 1 καρότο
- 4 ντομάτες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
- 100 gr βούτυρο
- 20 ml ουίσκι
- 100 ml ξηρό κρασί άσπρο
- 2 κιλά καρκάσες οστρακοειδών
- 20 ml κονιάκ
- 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
- 1 δαφνόφυλλο
- 1 κλαδάκι βασιλικό
- 1 αστεροειδή γλυκάνισο
- 10 gr φρέσκο τζίντζερ
- 1 κομμάτι φλούδα lime
- αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρουμε τα
κρεμμύδια τα καρότα και τις ντομάτες
με το βούτυρο.Προσθέτουμε το ουίσκι και
το κρασί.Αφήνουμε να εξατμιστεί το
αλκοόλ και προσθέτουμε νερό και τις
καρκάσες, όλα τα αρωματικά και βράζουμε
για 45 λεπτά και περνάμε απο τουλπιάν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου