Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ

     ΥΛΙΚΆ
  • 5 κιλά χοιρινά κόκαλα
  • 2 κεφάλια σκόρδο
  • 2 κρεμμυδάκια
  • 100grβούτυρο
  • 60 gr σπορέλαιο
  • 2 κλαδάκια ρίγανη
  • αλάτι – πιπέρι
  • 50 ml λευκό ξηρό κρασί
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σοτάρουμε τα κόκαλα να πάρουνε ωραίο χρώμα, τα αφαιρούμε από τη κατσαρόλα και τα τοποθετούμε σε τρυπητό για να στραγγίσουν.Σοτάρουμε τα λαχανικά, προσθέτουμε τα κόκαλα σβήνουμε με κρασί, αλάτι – πιπέρι και σιγοβράζεται ξαφρίζοντας σχολαστικά.

Βράζουμε για 4 ώρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου