
Αρνίσιο μπούτι 1,8 κιλά
Χοιρινό φιλέτο 230-280 γραμ.(κομμένο στο ίδιο μήκος με το μπούτι)
Ελαιόλαδο 1 κουταλάκι
Πιπέρι 1 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο
Δενδρολίβανο 1 κουταλάκι
Θυμάρι 1 κουταλάκι
Ρίγανη 4 σκελίδες ψιλοτριμμένες
Κουκουνάρια 1 κουταλιά κοπανισμένα
Αλάτι 1/2 κουταλάκι
Λεμόνι στημένο
Καρύδια 1 κουτάλι καρύδια μισοκοπανισμένα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αφαιρούμε τυχόν λίπος και ίνες από το μπούτι και το φιλέτο. Ανακατεύουμε το λάδι,πιπέρι,μπαχαρικά,σκόρδο,καρύδια,κουκουνάρια και αλάτι και αλείφουμε το φιλέτο μέχρι να κολλήσουν όλα τα υλικά πάνω του. Σχίζουμε το μπούτι καλά κατά μήκος του κοκκάλου και το αφαιρούμε και στην θέση του βάζουμε το φιλέτο. Δένουμε το μπούτι και το αλείφουμε με το λεμόνι.
Αφήνουμε το κρέας εκτός ψυγείου μέχρι να πάρει την θερμοκρασία δωματίου και το ψήνουμε στην μέση του φούρνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου