Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

TARTE DENMARK

ΥΛΙΚΑ

  • Καρύδια χτυπημένα  300 γραμ.
  • Κουβερτούρα 1/4 λιωμένη σε μπεν-μαρί
  • Αυγά  6

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ανάβουμε τον φούρνο στο μέγιστο πάνω-κάτω. Χωρίζουμε κρόκους από ασπράδια, βάζουμε τους κρόκους σε μεγάλο μπώλ μαζί με τα καρύδια και την λιωμένη κουβερτούρα , αλλά να μην είναι πολύ ζεστή. Χτυπάμε μαρέγκα τα ασπράδια να είναι πολύ σφιχτή.
Παίρνουμε 2 κουτάλια και σιγά-σιγά ρίχνουμε μαρέγκα μέσα στους κρόκους,σοκολάτα,καρύδια και με το άλλο κουτάλι ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε στο ταψί ,χαμηλώνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και ψήνουμε για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου