(12 κομμάτια)
ΥΛΙΚΑ :
185 gr
λιωμένο βούτυρο
1
φλιτζάνι (125gr)
σκόνη αμυγδάλου
6
ασπράδια αβγών χτυπημένα ελαφριά
1 ½
φλιτζάνια (240gr)
ζάχαρη (ανακατεμένη με
κόρν φλάουρ)
½ φλιτζάνι
(75gr) αλεύρι
100
gr φράουλες κομμένες λεπτές
φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε
το βούτυρο τη σκόνη αμυγδάλου τα ασπράδια
τη ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να ενωθούν.Τα
χωρίζουμε και τα τοποθετούμε σε ήδη
βουτυρωμένες φορμούλες τάρτας με μια
φράουλα από πάνω και ψήνουμε για 25'.Αφού
κρυώσουν σερβίρουμε πασπαλισμένα με
ζάχαρη μείγμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου