Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΑΓΑΝΑ ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ


(12 κομμάτια)

ΥΛΙΚΑ :
185 gr λιωμένο βούτυρο
1 φλιτζάνι (125gr) σκόνη αμυγδάλου
6 ασπράδια αβγών χτυπημένα ελαφριά
1 ½ φλιτζάνια (240gr) ζάχαρη (ανακατεμένη με κόρν φλάουρ)
½ φλιτζάνι (75gr) αλεύρι
100 gr φράουλες κομμένες λεπτές φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε το βούτυρο τη σκόνη αμυγδάλου τα ασπράδια τη ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να ενωθούν.Τα χωρίζουμε και τα τοποθετούμε σε ήδη βουτυρωμένες φορμούλες τάρτας με μια φράουλα από πάνω και ψήνουμε για 25'.Αφού κρυώσουν σερβίρουμε πασπαλισμένα με ζάχαρη μείγμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου