(24 τεμάχια)
ΥΛΙΚΑ
- Αλεύρι 1 κιλό
- Νερό 600 ml
- Μαγιά νωπή 40 γρ.
- Αλάτι 30 γρ. (με επτά βότανα)
- Μαστιχόνερο 0,20 ml
- Διάλυμα μαστιχέλαιου 0,5 ml
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε κάδο μίξερ προσθέτουμε
το αλεύρι, το νερό και τα υπόλοιπα υλικά
έχοντας το γάντζο του μίξερ σε χαμηλή
ταχύτητα. Δουλεύουμε το μείγμα για 20΄.
Στη συνέχεια το αφήνουμε να ξεκουραστεί
για άλλα 20΄και μετά το πλάθουμε σε μικρές
μπάλες.
Ψήνουμε για 25΄στους
180 βαθμούς σε φούρνο αερόθερμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου