Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ


(24 τεμάχια)

ΥΛΙΚΑ

  • Αλεύρι 1 κιλό
  • Νερό 600 ml
  • Μαγιά νωπή 40 γρ.
  • Αλάτι 30 γρ. (με επτά βότανα)
  • Μαστιχόνερο 0,20 ml
  • Διάλυμα μαστιχέλαιου 0,5 ml


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Σε κάδο μίξερ προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό και τα υπόλοιπα υλικά έχοντας το γάντζο του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα. Δουλεύουμε το μείγμα για 20΄. Στη συνέχεια το αφήνουμε να ξεκουραστεί για άλλα 20΄και μετά το πλάθουμε σε μικρές μπάλες.

Ψήνουμε για 25΄στους 180 βαθμούς σε φούρνο αερόθερμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου