ΥΛΙΚΑ
(Για 4-6 άτομα)
- 15 μέτριες γαρίδες ή καραβίδες
- 2 φλιτζάνια ρυζάλευρο
- 1 αβγό
- 1 φλιτζάνι νερό
- αλεύρι για τηγάνισμα
- λάδι για τηγάνισμα
- Soy sauce ή γλυκιά σάλτσα chilli για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζετε το ρυζάλευρο, το αβγό και το νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά
- Βάζετε σε ένα γουοκ (ή αν δεν έχετε, σε ένα τηγάνι) το λάδι και το ζεσταίνετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Βουτάτε τις γαρίδες στο μείγμα και μετά το αλεύρι και ψήνετε από ένα λεπτό την κάθε πλευρά.
- Τις βάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί για να φύγει το λάδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου