ΥΛΙΚΑ
(για
βάση)
φουντούκια 125
γραμ. ψημένα
αβγά
(χωρισμένα) 5
ζάχαρη ¾
φλιτζανιού
(για
κρέμα)
τυρί
Φιλαδέλφεια 125 γραμ.
κρέμα
κάστανο ½ φλιτζάνι (κονσέρβα, γλυκιά)
κρέμα
γάλακτος ½ φλιτζάνι (χτυπημένη)
μπράντι 2
κουταλάκια
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Αλέθουμε
τα φουντούκια, χτυπάμε τους κρόκους με
τη ζάχαρη να γίνουν κρέμα και ανακατεύουμε
μέσα τα φουντούκια. Χτυπάμε τα ασπράδια
να γίνουν σφιχτή μαρέγκα και ανακατεύουμε
τους κρόκους με τη μαρέγκα. Αδειάζουμε
το μείγμα σε μια βουτυρωμένη φόρμα ρηχή.
Ψήνουμε για 20΄.
Κρέμα
Χτυπούμε
την κρέμα κάστανο με το τυρί. Προσθέτουμε
την κρέμα γάλακτος και το μπράντι.
ΝΤΕΚΟΡ
Όλο
σαντιγί και φλούδες σοκολάτας.
ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
ΥΛΙΚΑ
Φουντούκι 300
γραμ.
Ζάχαρη 200
γραμ.
Όλα
μαζί στο μπλέντερ πολλές φορές μέχρι
να γίνει πολτός
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου