Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΖΩΜΟΣ ΨΑΡΙΟΥ

Υλικά
1 κιλό ψαροκόκαλα
1 κρεμμύδι - 2 σκελίδες σκόρδου
50 γραμμάρια μανιτάρια 
1 μπουκέ γαρνί
αλάτι-κόκκους πιπέρι
1 κομμάτι σέλινο
1 δαφνόφυλλο 
1 πράσο το άσπρο μέρος 
50 γραμμάρια βούτυρο


Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι προσθέτουμε τα ψαροκόκαλα και τα μυρωδικά και διαβρέχουμε με νερό.Ξαφρίζουμε σχολαστικά και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου