Υλικά
1 κιλό ψαροκόκαλα
1 κρεμμύδι - 2 σκελίδες σκόρδου
50 γραμμάρια μανιτάρια
1 μπουκέ γαρνί
αλάτι-κόκκους πιπέρι
1 κομμάτι σέλινο
1 δαφνόφυλλο
1 πράσο το άσπρο μέρος
50 γραμμάρια βούτυρο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι προσθέτουμε τα ψαροκόκαλα και τα μυρωδικά και διαβρέχουμε με νερό.Ξαφρίζουμε σχολαστικά και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου