Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

GLUG WINE







ΥΛΙΚΑ
καλό κόκκινο κρασί 
ολόκληρα πορτοκάλια και λεμόνια 
3 κούπες ζάχαρη (ανάλογα με το σκεύος που θα βάλουμε)
κανέλα σε ρολά 
γαρύφαλλο 



ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε ένα μεγάλο σκεύος βράζουμε το κρασί με τη ζάχαρη και τα φρούτα (πορτοκάλια, λεμόνια ολόκληρα).
Προσοχή:Για μυρωδιά τοποθετούμε πάνω στα φρούτα το γαρύφαλλο.
Βάζουμε και τη κανέλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 3 ώρες και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου