ΥΛΙΚΑ
:
καλό κόκκινο κρασί
ολόκληρα πορτοκάλια και λεμόνια
3 κούπες ζάχαρη (ανάλογα με το σκεύος που θα βάλουμε)
κανέλα σε ρολά
γαρύφαλλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
: Σε ένα μεγάλο σκεύος βράζουμε το κρασί με τη ζάχαρη και τα φρούτα (πορτοκάλια, λεμόνια ολόκληρα).
Προσοχή:Για μυρωδιά τοποθετούμε πάνω στα φρούτα το γαρύφαλλο.
Βάζουμε και τη κανέλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 3 ώρες και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου