ΥΛΙΚΑ
Βούτυρο 185 γραμ. (λιωμένο)
Σκόνη αμυγδάλου 1 φλυτζάνι (125 γραμ.)
Ασπράδια αβγού 6 (χτυπημένα ελαφρά)
Άχνη ζάχαρη 1 1/2 φλιτζάνι (240 γραμ.) (ανακατεμένη με κορν φλάουρ)
Αλεύρι 1/2 φλιτζάνι (75 γραμ.)
Φράουλες 100 γραμ. (κομμένες σε λεπτές φέτες)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Ανακατεύουμε το βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου, τα ασπράδια, τη ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να ενωθούν. Χωρίζουμε το μείγμα σε 12 κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ισάριθες βουτυρωμένες φορμούλες τάρτας με μια φέτα φράουλας από πάνω.
Ψήνουμε για 25'. Αφού κρυώσουν σερβίρουμε πασπαλισμένα με το μείγμα ζάχαρης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου