ΥΛΙΚΑ
Γαρίδες 1 κιλό
Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι
Σκόρδο 1 σκελίδα
Ντομάτες 3 ψιλοκομμένες
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Κρασί λευκό 1 ποτήρι
Ντοματοπελτές 1 κουταλιά σούπας
Μαιντανός 1 κουταλιά σούπας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και βγάζετε το εντεράκι τους , αφήνοντας μόνο την ουρά και
το κεφάλι.
Ξανθαίνετε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο και προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνετε με κρασί μετά από 2 λεπτά. Ρίχνετε τις ντομάτες και τον πελτέ, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν για 6 λεπτά ακόμα.
Σερβίρετε καυτό, ρίχνοντας τη φέτα από πάνω κομμένη σε μικρά κομματάκια και πασπαλίζοντας με μαιντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου