Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ (ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ)

ΥΛΙΚΑ
Γαρίδες                                   1  κιλό
Ελαιόλαδο                           1/2  φλυτζάνι
Σκόρδο                                   1  σκελίδα
Ντομάτες                               3  ψιλοκομμένες
Κρεμμύδι                               1  ψιλοκομμένο
Κρασί λευκό                           1  ποτήρι
Ντοματοπελτές                       1  κουταλιά σούπας
Μαιντανός                               1  κουταλιά σούπας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και βγάζετε το εντεράκι τους , αφήνοντας μόνο την ουρά και
το κεφάλι.
Ξανθαίνετε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο και προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνετε με κρασί μετά από 2 λεπτά. Ρίχνετε τις ντομάτες και τον πελτέ, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν για 6 λεπτά ακόμα.
Σερβίρετε καυτό, ρίχνοντας τη φέτα από πάνω κομμένη σε μικρά κομματάκια και πασπαλίζοντας με μαιντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου