Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

AL BURRO



ΥΛΙΚΑ :
400 gr βούτυρο
1 ποτήρι άσπρο κρασί
2 κουταλιές αλεύρι
350 gr κεφαλογραβιέρα (ψιλοτριμμένη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το κρασί, τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 1/2 λεπτό.Μετά ρίχνουμε τη κεφαλογραβιέρα ανακατωμένη με το αλεύρι, κουταλιά , κουταλιά

και το ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να πήξει η σάλτσα. Τέλος ρίχνουμε crème fresh μέχρι να αραιώσει κατά πόσο θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου