ΥΛΙΚΑ
:
400 gr
βούτυρο
1 ποτήρι
άσπρο κρασί
2 κουταλιές
αλεύρι
350 gr
κεφαλογραβιέρα (ψιλοτριμμένη)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε
το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε
το κρασί, τα αφήνουμε να σιγοβράσουν
για 1/2 λεπτό.Μετά ρίχνουμε τη κεφαλογραβιέρα
ανακατωμένη με το αλεύρι, κουταλιά ,
κουταλιά
και το
ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί
και να πήξει η σάλτσα. Τέλος ρίχνουμε
crème fresh μέχρι να αραιώσει
κατά πόσο θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου