ΥΛΙΚΑ
300 γραμμ. ταχίνι
350 γραμμ. χυμό πορτοκαλιού
400 γραμμ. ζάχαρη άχνη
390 γραμμ. αλεύρι
30 γραμμ. μπέικιν πάουντερ
100 γραμμ. κομμάτια σοκολάτας
50 γραμμ. κομμάτια χαλβά
50 γραμμ. σουσάμι
Σουσάμι και ζάχαρη για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι, το χυμό πορτοκαλιού και την άχνη.Στο τέλος, προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το σουσάμι.Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα του κέικ, την οποία έχουμε βουτυρώσει και πασπαλίσει με σουσάμι και ζάχαρη.Το ίδιο κάνουμε και στην επιφάνεια του κέικ μαζί με το χαλβά και τα κομμάτια σοκολάτας.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1/2 ώρα και στους 160 βαθμούς για άλλη 1/2 ώρα.Πασπαλίζουμε με άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου