ΥΛΙΚΑ:
2 ποτήρια λάδι (σπορέλαιο)
1 ποτήρι ρετσίνα
1 kg φαρίνα
για τη γέμιση: μαρμελάδα επιλογής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι και προσθέτουμε τη ρετσίνα, αφού ανακατευτούν καλά προσθέτουμε και τη φαρίνα.Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.Πλάθουμε μικρά κομματάκια ζύμης και βάζουμε ένα κουταλάκι από τη μαρμελάδα, τα κλείνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρο και τα βάζουμε να ψηθούν για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου