ΥΛΙΚΑ :
- 4 τεμ. κρόκους
- 200 gr ζάχαρη
- 500 gr τυρί Φιλαδέλφεια
- 200 gr κρέμα γάλακτος
- 3 φέτες παντεσπάνι σοκολάτας
- 4 μπισκότα σαβουαγιάρ
- σιρόπι απλό με καφέ εσπρέσο
Για το σιρόπι:
- 100 gr ζάχαρη
- 100 gr νερό
- 150 gr ~ καφέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν, μετά το τυρί Φιλαδέλφεια και στο τέλος την κρέμα γάλακτος μέχρι η κρέμα να σφίξει σαν μαλακό βούτυρο.Βρέχουμε το παντεσπάνι με σιρόπι και καφέ και στρώνουμε με τη σπάτουλα τη κρέμα τρεις φορές.Σιρόπι:Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και αφού βράσει ρίχνουμε το καφέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου