Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

SALSA PIZZAIOLA


ΥΛΙΚΑ:
  • 5 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 250 gr ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 5 κουταλάκια ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 2 ½ kg ώριμες τομάτες
  • 4 κοφτά κουτάλια τοματοπολτό
  • 5 κουταλάκια ρίγανη
  • 5 κουταλάκια ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ή 2 κουταλάκια  κοφτό ξερό
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 4 κοφτά κουταλάκια ζάχαρη
  • φρέσκο τριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι να ροδίσουν.Ρίχνουμε το σκόρδο και τηγανίζουμε για άλλα 2 λεπτά.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ξεκινώντας από τις τομάτες.Βράζουμε τη σάλτσα και χαμηλώνουμε όσο το δυνατών περισσότερο τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου