ΥΛΙΚΑ:
- 5 κουταλιές ελαιόλαδο
- 250 gr ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 5 κουταλάκια ψιλοκομμένο σκόρδο
- 2 ½ kg ώριμες τομάτες
- 4 κοφτά κουτάλια τοματοπολτό
- 5 κουταλάκια ρίγανη
- 5 κουταλάκια ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ή 2 κουταλάκια κοφτό ξερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 4 κοφτά κουταλάκια ζάχαρη
- φρέσκο τριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε
το λάδι σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε
τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν αλλά
όχι να ροδίσουν.Ρίχνουμε το σκόρδο και
τηγανίζουμε για άλλα 2 λεπτά.Προσθέτουμε
όλα τα υπόλοιπα υλικά ξεκινώντας από
τις τομάτες.Βράζουμε τη σάλτσα και
χαμηλώνουμε όσο το δυνατών περισσότερο
τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου