Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΜΟΥΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΜΙΛΦΕΙΓ




ΥΛΙΚΑ
  • 300 gr φύλλο κρούστας
  • 400 gr μαστιχόνερο
  • 200 gr ζάχαρη άχνη
  • 200 gr βούτυρο λιωμένο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πουδράρουμε ένα ένα τα φύλλα με το λιωμένο βούτυρο, την άχνη και το μαστιχόνερο τοποθετώντας τα το ένα πάνω στο άλλο.Τα χαράσσουμε σε τετράγωνα κομμάτια και τα ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Αφού ψηθούν, τα κόβουμε στα τετράγωνα κομμάτια και χρησιμοποιώντας τη λευκή μους με άρωμα μαστίχας φτιάχνουμε το μιλφέιγ ως εξής:τοποθετούμε ένα φύλλο κρούστας και προσθέτουμε πάνω του τη λευκή μους με άρωμα μαστίχας.Από πάνω προσθέτουμε άλλο ένα φύλλο κρούστας και πάλι τοποθετούμε πάνω του λίγη μους με τη βοήθεια κορνέ για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου