ΥΛΙΚΑ
- 1kg κιμά
- 6 φέτες ψωμί χωρίς τη κόρα βουτηγμένες σε κόκκινο γλυκό και μπρούσκο κρασί
- κύμινο αρκετό
- σκόρδο ψιλοκομμένο (4 - 5 σκελίδες )
- λίγο λάδι
- 1 αβγό
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε σε αραβοσιτέλαιο και σβήνουμε με κρασί (μισό-μισό).
- Για τη σάλτσα: 3 τοματοχυμοί , κέτσαπ , ταμπάκο
- λίγο λάδι
- από το τηγάνι κρασί και λάδι
- αλάτι , πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου