Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΤΣΑΝΤΥ

Κόβουμε το 1/4 μιας ξεσποριασμένης κόκκινης πιπεριάς σε κύβους 3χιλ. καθαρίζουμε 1 αχλάδι, 1 μήλο και 1 ανανά και τα κόβουμε σε κύβους 5 χιλ.Ξεφλουδίζουμε 30 γρ φρέσκια πιπερόριζα και την ψιλοκόβουμε.Μέσα σε μια κατσαρόλα φέρνουμε σε βράση 2 κουτάλια της σούπας ξύδι ρυζιού με 2 κουτάλια της σούπας ημιεπεξεργασμένη κρυσταλλική ζάχαρη.Προσθέτουμε τους κύβους πιπεριάς και φρούτων και την πιπερόριζα, 1 κουτάλι της σούπας σταφίδες Κορίνθου και 5 σπόρους κύμινο.Ψήνετε για 15' σε δυνατή φωτιά.Αποσύρουμε από τη φωτιά. και τοποθετούμε το τσαντύ σε φιάλη και το διατηρούμε για μερικές μέρες στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου