Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

BLUE CHEESE SAUSE

ΥΛΙΚΑ
115 γραμμάρια βούτυρο
115 γραμμάρια αλεύρι
600 γραμμάρια γάλα
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
250 γραμμάρια ροκφόρ ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι και προσθέτουμε το αλεύρι. Το ψήνουμε για 1 με 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και σιγά σιγά ρίχνουμε το γάλα.
Το βράζουμε και προσθέτουμε το αλάτι.
Μετά από 2-3 λεπτά χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το ροκφόρ ανακατεύοντας. Μόλις λιώσει το τυρί το βγάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου