Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΓΙΑ ΠΙΠΕΡΟΝΕ

ΥΛΙΚΑ
3 μεγάλες πιπεριές (πράσινες) 
1/3 φλιτζανιού του καφέ σόγια
1 κον κασε
μία κονσέρβα ντοματάκια με το ζουμί τους  
τρεις κουταλιές καλαμποκέλαιο 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.Ρίχνουμε τη σόγια και ανακατεύουμε για μισό λεπτό. Μετά ρίχνουμε το κον κασε και τα ντοματάκια, μέχρι να πήξει η σάλτσα σιγοβράζουμε και ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Δοκιμάζουμε στο τέλος για αλάτι και πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου