Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΝTOMATAKIA


ΥΛΙΚΑ
10-12 μικρές τομάτες
90 gr βούτυρο
1 κουταλάκι αλάτι
άσπρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Ρίχνουμε τις τομάτες σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και βράζουμε για 10-15 δευτερόλεπτα.
Τις ξεπλένουμε με κρύο νερό και τις ξεφλουδίζουμε, πιέζοντας ελαφρά για να φύγει ο χυμός και τα κουκούτσια.Τις τυλίγουμε μια μια με μια πετσέτα και και τρίβοντας την της δίνουμε στρόγγυλο σχήμα.Βουτυρώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τις τομάτες, τις τοποθετούμε σε ένα ταψί το σκεπάζουμε και τις αφήνουμε περίπου 1 ώρα  πριν τις ψήσουμε.
Τις ψήνουμε σε πολύ ζεστό φούρνο για 8-10 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου